Stojković sam platio sertifikat: Zvezda je iznad svih nas

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković sam platio sertifikat: Zvezda je iznad svih nas

Čeka se utorak, meč Crvene zvezde i Metaloplastike pa da se Rastko Stojković (32) i zvanično vrati među crveno–bele.
Reprezentativni pivot Srbije Marakanu je napustio pre osam godina. Tada nije baš sve proteklo u najlepšem tonu. Bilo je natezanja oko isplate duga, na kraju je cifra od oko 14.000 evra isplaćena, ali u malim apoenima…
Zvezda prema vama tako, a Vi joj vraćate u stilu „ ko tebe kamenom, ti njega hlebom“, niti ćete uzimati platu, a još ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izdvojili 2460 evra koliko je potrebno za sređivanje papirologije i dobijanje licence?
Nije Zvezda, već ti ljudi. Oni nikada nisu bili Zvezda, jer je Zvezda iznad svih nas. Oni se nisu ni ponašali adekvatno tome da budu Zvezda. Sve su uradili samo zato što su mislili da sa mnom mogu tako. Probali su, videli su sa kime imaju posla, nisu uspeli – navodi Rastko.
Do kada ćete ostati u Crvenoj zvezdi, do Evropskog prvenstva u Danskoj ili možda kraja sezone?
Ne mogu ništa da garantujem, niti dajem reč, jer sam osoba koja se drži date reči. Trenutno je situacija takva da ću ostati onoliko koliko to bude zahtevala moja privatna strana priče. Ili možda dok ne istrči neka ponuda, koja ne može da se odbije – prokomentarisao je Stojković za Žurnal.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.