Stojković pred PSŽ: Nemamo poraz osam meseci...

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković pred PSŽ: Nemamo poraz osam meseci...

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković, pred gostovanje Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona, podsetio je da njegov tim ne zna za poraz osam meseci i da će pokušati da se pokaže u pravom svetlu i protiv velikog favorita.
Poslednji put prvak Srbije izgubio je 21. februara u Moskvi od CSKA (1:0) kada je završio učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Ligi Evrope u šesnaestini finala, a potom vezao neverovatan niz od 34 utakmice bez poraza u regularnom toku.

"Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, možete da vidite gde ste. Sudar sa najboljim igračima Evrope i sveta je nešto za šta smo se svi borili kada smo došli u Zvezdu. Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude", rekao je Stojković za klupski sajt.
Kako naglašava, očekuje da će se crveno-beli biti na visokom nivou i u Parizu.
"Snaga našeg tima leži u fenomenalnoj atmosferi koja vlada, kao i u rezultatima koje smo beležili u prethodnom periodu. Sama činjenica da smo od februara poraženi samo u jednoj utakmici govori dovoljno o tome da posedujemo kvalitet i da znamo da se takmičimo. Svi znamo da su igrači PSŽ-a velika imena, vrhunskog kvaliteta, ali imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici".
Crnogorski reprezentativac uveren je da Zvezda neće razočarati protiv mnogo skupljeg francuskog šampiona.
"Naš učinak pokazuje da se kao ekipa odlično branimo, to je ključ rezultata. Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i verujem da ćemo kroz određene akcije i tranzicije odlično se pokazati i ugroziti mrežu Parižana. Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam meseci", zaključio je on.
Utakmica 2. kola C grupe PSŽ - Crvena zvezda igra se u sredu od 18.55 na "Parku prinčeva".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stojković: Što bolje da se pokažemo protiv najboljih na svetu

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže da svaka utakmica u Ligi šampiona donosi iskustvo i da njegov tim može samo da dobije iz duela sa Pari Sen Žermenom..."Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.