Stojković: Mislili su da ćemo da primimo četiri, pet...

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: "Mislili su da ćemo da primimo četiri, pet..."

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković kazao je da su crveno-beli neopravdano bili potcenjeni pred duel sa Napolijem.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Napolijem (0:0) na startu Lige šampiona, a desni bek Filip Stojković kazao je da je zadovoljan bodom.

"Na početku smo bili u nekom grču, ali kako je odmicalo vreme igrali smo opuštenije i pokazali smo pravo lice. Mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da budem zadovoljan kako smo odigrali ovu utakmicu", rekao je popularni Žule.

Zvezdina odbrana bila je najjači deo tima na večerašnjoj utakmici, ali je 3. oktobra čeka mnogo veće iskušenje u Parizu.

"Pre ove utakmice su nas isto potcenjivali. Mislili su da ćemo primiti četiri, pet, ali opet smo pokazali da smo defanzivno fenomenalna ekipa koja ima disciplinu. Bože moj, idemo sada na 'Park prinčeva' da uživamo", poručio je Stojković.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona crveno-beli igraju 3. oktobra protiv Pari Sen Žermena na "Parku prinčeva". U trećem kolu Zvezda gostuje Liverpulu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde zadovoljni bodom protiv Napolija

Izvor: Beta, 18.Sep.2018

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je zadovoljan igrom njegove ekipe u večerašnjoj utakmici protiv Napolija u Ligi šampiona."Na početku smo bili u grču, ali kako je odmicalo vreme, bili smo opušteniji. Prikazali smo ne baš 100 odsto svog lica, ali mogu da budem zadovoljan kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.