Stojanović: Gledaoci su uživali

Izvor: Press, 28.Maj.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Gledaoci su uživali

Crveno-beli, novi šampioni Srbije, i ekipa domaće Vojvodine igrali su nerešeno 3:3, u poslednjem 30. kolu nacionalne Superlige.
"Publika je imala priliku da vidi mnogo mladih igrača na delu, a to je i karakteristika Vojvodine u drugom delu prvenstva. Ali, i u sastavu Zvezde danas je bilo dosta mladih igrača", izjavio je Stojanović posle zanimljivog meča.
On je dodao da će u Crvenoj zvezdi za koji dan početi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << razgovori u vezi eventualnih pojačanja za kvalifikacije za Ligu šampiona, istakavši da se sa tim već kasni, ali da je sve bilo podređeno borbi za tilulu.
Upitan da kaže koji mu se od fudbalera Vojvodine posebno svideo Stojanović je istakao Alivodića, za koga je rekao da je "inicijalna kapisla ekipe", dodajući da već duže vreme ima par igrača u redovima Novosađana koji mu se jako sviđaju.
Kuriozitet današnje utakmice je da je u zapisniku u rubrikama "šef stručnog štaba i trener ekipe" u sastavu Vojvodine pisalo "nema", a ekipu je sa klupe vodio Zoran Vasiljević, pomoćni trener u stručnom štabu novosadskog superligaša.
"Voleo bih da je više ovakvih utakmica u kojima publika zaista uživa, a igrači bez pritiska rezultata pokazuju šta znaju", kazao je Vasiljević.
On je dodao da je poslednjih dana govorio da bi u kalendar takmičenja trebalo da se uvrsti utakmica Superkupa između pobednika nacionalnog kupa i šampiona države.
"Moram da pomenem Branka Babića, sa kojim smo ušli u ovaj projekat i koji je mnogo doprineo ovosezonskom uspehu Vojvodine", rekao je Vasiljević, navodeći da je pred utakmicu imao malu tremu, jer mu je to bio trenerski debi, ali je naglasio da je tokom cele utakmice uživao.
Nakon utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde saopšteno je da je prihod od prodatih ulaznica milion i 142.000 dinara i da će taj novac biti uplaćen ugroženima od poplava u Srbiji.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stojanović: Gledaoci su uživali, narednih dana o pojačanjima za LŠ

Izvor: Kurir, 28.Maj.2014

Stojanović je dodao da će u Crvenoj zvezdi za koji dan početi razgovori u vezi eventualnih pojačanja za kvalifikacije za Ligu šampiona, istakavši da se sa tim već kasni, ali da je sve bilo podređeno borbi za tilulu..NOVI SAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.