Stojadinović: Žele da me diskredituju jer se bliži prelazni rok

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Žele da me diskredituju jer se bliži prelazni rok

Zoran Stojadinović nema dilemu da iza protesta igrača protiv njega ne stoje samo fudbaleri, već i neko drugi iz Crvene zvezde čije ime nije hteo da izgovori.
(FOTO: I. Milutinović)
Mijailović je instruiran. Šteta, dobar je dečko. Koriste ga za svoje prljave poslove. Bliži se prelazni rok, ponovo se diskredituje direktor, kako bi nova sportska komisija mogla da se uključi u transfere – bila je prva reakcija Zorana Stojadinovića.
Čitajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << optužbe, nije mu padalo na pamet da najavi povlačenje sa funkcije sportskog direktora.
Nikada ne odustajem dok ne odradim posao do kraja, neću da odem kao gubitnik. Postigao sam mnogo kao menadžer, ne i kao sportski direktor Crvene zvezde. Ako puste mene i Džajića da radimo u miru, možemo do titule.
U popodnevnim časovima oglasili su se Ninković i Milijaš. Stojadinović se javio na telefonski poziv, ali nije želeo da detaljnije reaguje.
Zar i oni? Nemam komentar, zaista – iznenađeno je rekao Stojadinović.
Glavni igrači su protiv vas. Razmišljate li posle svega da podnesete ostavku?
Pričaću sa predsednikom Džajićem.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Otkrivamo vam Stojadinovićev spisak za prelazni rok: Biševac i još tri pojačanja, ćao za Omegu i Onjila

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2013, 20:31

Iako se ovih dana javnost bavi otvorenim sukobom Zorana Stojadinovića i igrača koje je prema njegovim rečima instruirao Slaviša Kokeza, sportski direktor je do tančina sastavio spisak pojačanja, kao i igrača koji mogu da idu uz propisno obeštećenje kao i na pozajmice u predstojećem januarskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.