Stojadinović: Perozo čeka do 31. decembra

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Perozo čeka do 31. decembra

Zoran Stojadinović je izabrao tri stranca, postigao dogovor sa njima, ali od čelnika Crvene zvezde još nema zeleno svetlo da ih dovede u Beograd!

Sportski direktor crveno-belih očekivao je da Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde, koji se u nekompletnom sastavu juče sastao na Marakani, odobri angažovanje štopera Grendija Peroza, ofanzivnog veziste Kristijana Kuevu i zadnjeg veznog Žila Ngomoa, ali od toga nije bilo ništa. Čeka se sednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Upravnog odbora, koja bi trebalo da se održi sutra.
Sa južnoameričkog kontinenta stiže informacija da je Perozo, reprezentativni defanzivac Venecuele, pristupio Deportivo Teširi. Istina je da je štoper argentinskog drugoligaša Olimpa na treninzima tog kluba, ali još nije potpisao ugovor.
– Dogovorio sam sa Perozom da nas čeka do 31. decembra, nismo izgubili šanse da ga angažujemo – poručuje iz Španije Zoran Stojadinović.
Ni za Peraunca Kuevu nije zainteresovana samo Crvena zvezda.
– Njemu cena raste iz sata u sat, nije dobro što gubimo vreme.
Navodno, Crvena zvezda bi mogla po ceni od 250.000 evra da angažuje Kuevu, u tu cifru su uračunate i ugovorne rate.
Trenutno je najbliži Marakani Žil Ngomo, član Konstantina iz Alžira i od nedavno reprezentativac Kameruna.
- Za razliku od Peroza i Kueve, Ngomo ima ugovor sa klubom i u njegovom slučaju moramo da platimo obeštećenje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.