Telekom Srbija uz košarkaše Crvene zvezde

Izvor: Studio B, 27.Dec.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija uz košarkaše Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija Telekom Srbija potpisali su jednogodišnji sponzorski ugovor na osnovu kojeg će crveno-beli od 1. januara zvanično nositi ime Crvena zvezda Telekom.

Na svečanosti u beogradskom hotelu Holidej In ugovor su potpisali predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i generalni direktor Telekoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Predrag Ćulibrk. 

Čović je naglasio da je Telekom bio prisutan u klubu i prethodnih godina, ali da se tek sada došlo do željenog nivoa. "Zahvaljujem se što su u Telekomu prepoznali da je potrebno podržati Crvenu zvezdu, koja je kao jedini naš tim još uvek na evrosceni. Sa solidnim plasmanom u regionalnom takmičenju i velikim ambicijama u nastavku sezone mi upravo izlazimo iz perioda sanacije i svaki podsticaj, pogotovo finansijski, je značajan. Učinićemo sve da opravdamo poverenje i da se kvalifikujemo za novi ugovor 2014. godine", rekao je Čović. 

Ćulibrk je naglasio da Telekom Srbija kao jedini nacionalni operator ima visoku svest društvene odgovornosti i da će nastaviti da ulaže u sport, kao jednog od najboljih ambasadora Srbije. "Mislim da će navijači Crvene zvezde ne samo u Srbiji, nego i u Crnog Gori i Republici Srpskoj, gde imamo sestrinske firme, prepoznati značaj ovog ugovora. Odlučili smo da pomognemo Zvezdi, jer je u poslednje vreme značajno popravila igru i nadamo se da će uz našu pomoć ona da bude još bolja", poručio je Ćulibrk uz konstataciju, malo u šali, malo u zbilji, da crveno-beli moraju da osvoje jedan od tri moguća trofeja. 

Na kraju današnje konferencije Čović je potvrdio da je postignut dogovor sa francuskim reprezentativcem Traoreom, da će on 2. januara doputovati u Beograd, i dodao da to ne znači odlazak nekog igrača sa pozicije centra, pre svega Amerikanca Brauna.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.