Stigla ponuda koja se ne odbija - Radonjić odlazi, poznate i cifre!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda koja se ne odbija - Radonjić odlazi, poznate i cifre!

Izgleda da je čitava stvar gotova.

Prema ekskluzivnim saznanjima do kojih je došao portal Mocart sport, fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić će nakon dvomeča sa Salcburgom postati novi igrač Olimpika iz Marseja!

Isti izvor tvrdi da je Sevilja poslala ponudu vrednu osam miliona evra plus bonusi za plasman tima u neki od evropkupova, ali da su Francuzi bili konkretniji i stavili na sto celih 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miliona evropskih novčanica.

Marsej nema ništa protiv da Nišlija ostane u Zvezdi do kraja kvalifikacija, a ceo posao bi trebalo da bude završen do kraja dana.

Trećeplasirani tim Francuske je protekle sezone obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope, pa se čini da će reprezentativac Srbije i ove sezone biti spreman za evropske izazove.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDIN NAJBOLJI IGRAČ ODLAZI U JEDNU OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: Radonjić prodat Marseju tokom meča u Trnavi?! Crveno-belima stižu ogromne pare!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2018

Francuski Olimpik iz Marseja ozbiljno je zagrizao za najboljeg igrača Crvene zvezde Nemanju Radonjića, a Kurir saznaje da je ta ponuda stigla odmah nakon što je talentovani igrač postigao odlučujući gol za crveno-bele u pobedi nad Spartakom u Trnavi!  

Nastavak na Kurir...

Interesantno, i Partizan čeka prodaju Radonjića!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018

Crvena zvezda bi mogla da proda Nemanju Radonjića nakon utakmica sa Salcburgom, a tu prodaju isčekuju i u redovima crno-belih...Pisali smo vam danas, Nemanja Radonjić bi nakon utakmica sa Salcburgom mogao da postane fudbaler Olimpika iz Marseja koji je poslao bolju ponudu za krilnog igrača od Sevilje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.