Interesantno, i Partizan čeka prodaju Radonjića!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interesantno, i Partizan čeka prodaju Radonjića!

Crvena zvezda bi mogla da proda Nemanju Radonjića nakon utakmica sa Salcburgom, a tu prodaju isčekuju i u redovima crno-belih.

Pisali smo vam danas, Nemanja Radonjić bi nakon utakmica sa Salcburgom mogao da postane fudbaler Olimpika iz Marseja koji je poslao bolju ponudu za krilnog igrača od Sevilje za čak dva miliona evra.

Deset miliona evra je suma koju bi mogao Marsej da plati za mladog srpskog fudbalera, a deo te sume bi mogao da zaradi i - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan!

Postoji jasno pravilo FIFA da fudbaler koji menja klub za obeštećenje donosi određeni deo obeštećenja i klubovima koji su zaslužni za njegov razvoj, a u slučaju Nemanje Radonjića to je i Partizan.

Sve ukupno prema formuli, Partizan bi trebalo da zaradi oko 1,7 procenata od ukupnog transfera, kako je izračunao "Telegraf".

Dakle, to je 170 hiljada evra, što nije mala suma i koja bi dobro došla upravi crno-belih.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.