Stefanović: Veliki sistemi uplaćuju pare Zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Veliki sistemi uplaćuju pare Zvezdi

Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je da je sve što se dešava u fudbalskom klubu Crvena zvezda loše, a još tužnije je to što veliki sistemi uplaćuju novac tom klubu, koji je namenjen za zaposlene.
To je tužno, a još tužnije od toga je što veliki sistemi u Srbiji uplaćuju pare Crvenoj zvezdi koje su bile namenjene njihovim zaposlenima. Sramota je to i velika blamaža >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << onih koji su tamo trčali da ojačaju temelje nove Crvene zvezde – rekao je Stefanović novinarima u parlamentu.
Prema njegovoj oceni, poslednje dešavanje u tom klubu kada su se sukobili predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović je loše i pokazuje da se često ono što aktuelna vlast pompezno najavljuje pretvori u karikaturu.
U četvrtak je na Marakani došlo do nezapamćenog incidenta u kojem su se sukobili Džajić i potpredsednik Čović.
Džajić je, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke, a nakon toga napustio stadion uz odluku da više neće da bude na čelu crveno-belih.
Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu.
Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.
Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštin, na kojoj je na funkciju došao i Čović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Kraj vlade i vanredni izbori ove godine

Izvor: Kurir, 25.Jan.2013, 14:43

Borba protiv korupcije je usmerena u jednom pravcu, ali onog momenta kada ta borba krene u više pravaca, udariće u koalicione partnere SNS i to će biti kraj ove vlade,kaže šef poslaničkog kluba DS..JAGODINA - Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u srpskom parlamentu Borislav Stefanović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.