Stefan Mihajlović otišao u Lihtenštajn i igraće u Trećoj ligi

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Mihajlović otišao u Lihtenštajn i igraće u Trećoj ligi

Rad ostao bez napadača

U nastavak tek započete sezone Rad ulazi bez Stefana Mihajlovića. Doskorašnji napadač Građevinara napustio je Banjicu, a njegov novi klub je Balzers iz Lihtenštajna, koji se takmiči u Trećoj ligi Švajcarske.

Mihajlović (21) je u Rad stigao minule zime iz Crvene zvezde, ali je odigrao samo četiri utakmice i na njima nije uspeo da zatrese mrežu rivala. Doduše, uspeo je da zabeleži jednu asistenciju.

Projektivan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude jedan od napadača crveno-belih na duži period, Mihajlović nikad nije uspeo da se dokaže na Marakani, Zvezda ga je slala na pozajmice u Sopot i užičku Slobodu. Sad je napustio Rad, čiji trener Milan Milanović u ovom trenutku može da računa samo na dvojicu napadača: Borka Veselinovića i Uroša Nenadovića.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mihajlović napustio Rad

Izvor: Utakmica.rs, 25.Jul.2015

Stefan Mihajlović napustio je redove fudbalskog kluba Rad. Mlađani napadač će karijeru nastaviti u Balzersu, klubu iz Lihtenštajna.   Balzers je klub koji se takmiči u trećoj ligi Švajcarske. Nekadašnji igrač Crvene Zvezde, Sopota i Slobode iz Užica je prošle sezone u.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.