Stanojević: U pravu su svi koji me kritikuju

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: U pravu su svi koji me kritikuju

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da na sebe preuzme odgovornost zbog očajne igre crno-belih u revanš meču Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Stanojević zadovoljan i pored poraza

Stanojević: Nole je neverovatan iako je zvezdaš!

Krstajić: Dobro je što je Zvezda pobedila

- Slažem se sa svim kritikama. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nisam dozvolio svojim igračima da igraju, tražio sam od njih da što pre dođu do gola, da se što pre transformišu u napadu i preko Tejga i Adije ugroze gol rivala. Ipak, nismo uspeli u toj nameri, ali smo, s druge strane, imali i manje problema u odbrani nego u prvom poluvremenu meča u Humskoj - rekao je Stanojević.

Trener Partizana naglasio je i da ekipa oseća odsustvo Vukića i najavio promene u sastavu ukoliko iskusni vezista ne bude spreman za meč u Subotici.

- Tačno je da igramo lošije nego ranije, ali o nekom značajnom padu forme mogao bih da govorim tek ako u Subotici ponovimo slabu partiju. Ako Vukić ne bude mogao da igra, Ilića ću da pomerim u sredinu, a levo bi mogao da zaigra Brašanac - zaključio je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.