Izvor: RTS, 09.Avg.2020, 20:41

Stankovićev intervju u dresu Odža: Div mekog srca

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković, nakon pobede nad Mačvom od 3:0, dao je intervju noseći dres nedavno preminulog košarkaša crveno-belih Majkla Odža.
"Prve misli idu za familiju, sve prijatelje, saigrače i sve koji su ga poznavali. Imao sam prilike da ga upoznam i vidim na aerodromu. Kao što su svi napisali, bio je div mekog srca. Neka mu je večna slava", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Stanković nakon meča.

Crvena zvezda je pobedila Mačvu u Šapcu sa 3:0 u meču trećeg kola domaćeg prvenstva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dekijev oproštaj od Majkla Odža, evo šta je uradio posle pobede u Šapcu (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Komentar utakmice večeras je bio u drugom planu...Crvena zvezda nastavlja da ređa ubedljive pobede na startu nove sezone u Superligi, a večeras je upisala i prvu na gostovanju, protiv Mačve u Šapcu (3:0)...Odmah posle meča, trener Zvezde Dejan  Stanković je pred kamere TV Arene Sport izašao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.