Dekijev oproštaj od Majkla Odža, evo šta je uradio posle pobede u Šapcu (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 20:42

Dekijev oproštaj od Majkla Odža, evo šta je uradio posle pobede u Šapcu (foto)

Komentar utakmice večeras je bio u drugom planu.

Crvena zvezda nastavlja da ređa ubedljive pobede na startu nove sezone u Superligi, a večeras je upisala i prvu na gostovanju, protiv Mačve u Šapcu (3:0).

Odmah posle meča, trener Zvezde Dejan  Stanković je pred kamere TV Arene Sport izašao u dresu koji je u Crvenoj zvezdi nosio Majkl Odžo, čija je prerana smrt šokirala čitav košarkaški svet.

''Prva misao ide za familiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sve prijatelje, za sve njegove saigrače, za sve koji su ga poznavali. Imao sam prilike dva puta da ga vidim na aerodromu. Kao što su svi napisali, div mekog srca, neka mu je večna slava'', rekao je Stanković na početku, a posle dubokog uzdaha, nastavio je o večerašnjoj utakmici.

-

Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

''Što se tiče utakmice, tvrda takmičarska, teren težak, treća utakmica za devet dana. Bilo je grešaka, ali smo ih očekivali. Moj utisak je da smo podizali ritam kako je meč odmicao. Dali smo gol na vreme, to je u drugom poluvremenu bolje izgledalo. Čestitam i Mačvi, u prvom poluvremenu je bilo fajterski'', objašnjava Stanković.

Na kraju se osvrnuo i na današnji žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je za rivala dobila Evropu sa Gibraltara.





''Moram da budem zadovoljan žrebom. Ono što je bilo - tri ekipe, neko ko ima najmanji koeficijent. Nema ih puno, ne znam kada su stali sa prvenstvom, mislim da je i kod njih korona prekinula takmičenje. Imamo još jedan meč u prvenstvu, pa polako da se spremamo za Evropu'', zaključio je Stanković.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković posle utakmice u dresu Odža FOTO

Izvor: B92, 09.Avg.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odao je počast preminulom košarkašu Majklu Odžu...Odžo je preminuo u 28. godini od posledica srčanog udara, a prethodne dve sezone nastupao je za Crvenu zvezdu...Stanković je posle utakmice obukao dres Odža...Šef stručnog štaba crveno-belih bio je na ivici...

Nastavak na B92...

Zvezdin biser objasnio: ''Igramo fenomenalno''

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 09:54

Samopouzdanje na ''Marakani'' veće je iz meča u meč...Tri odigrana kola, tri ubedljive pobede, bez primljenog gola, uz gol-razliku 9:0 i prednost nad najvećim rivalom od tri boda razlike...Bolji početak nove sezone u Crvenoj zvezdi nisu mogli da požele...A ono što još više može da ih raduje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.