Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 20:42

Stanković u Odžovom dresu: Bili smo fajteri, samo smo pojačavali ritam

„Nismo mogli da pariramo Zvezdinim individulcima“, poručio Dragan Aničić

Još jedna utakmica i još jedna pobeda od 3:0. Trojke su postale zaštitni znak crveno-belih na početku sezone. Crveno-beli su bili u problemima u uvodnoj fazi meča, ali su vrlo dominantno prošli kroz grad na Savi.

Dovoljno za zadovoljstvo Dejana Stankovića koji se pojavio u Odžovom dresu ispred kamera televizije Arena Sport.

„Prva misao ide za Majkl Odža. Za sve njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << članove porodice i prijatelje. Video sam ga dva puta na aerodromu. Lepo je neko napisao da je u pitanju bio div mekog srca. Nemam šta da zamerim momcima. Ovo je treća utakmica za devet dana, težak teren. Bilo je i grešaka. Međutim, nismo odustajali. Kako je vreme prolazilo samo smo pojačavali ritam. Mnogo je bolje to izgledalo u drugom poluvremenu. Čestitam Mačvi na fajterskoj utakmici“, rekao je Stanković.

Kratak je bio Dragan Aničić.

„Nismo mogli da pariramo Zvezinim individulacima. Nemate odgovor na ovakve golove Nikolića i Vulića. Da ne govorim o Kataiju, koji je majstor fudbala“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.