Izvor: RTS, 18.Avg.2020, 23:53

Stanković za RTS: Digli smo gard i ne odustajemo od cilja

Posle meča sa Evropom, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, pohvalio igrače koji su pobedom otpočeli evropsku odiseju.
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u meču sa Evropom.

"Čestitam mojim momcima. Kada ideš ka cilju tu su prepreke - jedna je preskočena. Uložili smo previše energije da sve završimo u prvih 15 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a nije bilo potrebe. Bitno je samo da se ispoštuje ono što se dogovorimo, momci su to radili i posle je došlo sve na svoje. Ali i ja sam bio emotivan pre meča tako da razumem i njih", rekao je Stanković za RTS.
U narednom kolu Zvezda će igrati sa boljim iz duela Dinamo Tbilisi - Tirana. Stanković nema posebnu želju i ne pravi razliku. 
"Bilo ko... To je još jedna prepreka. Spremamo se, digli smo gard i ne odustajemo od cilja", rekao je Stanković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.