Poluvreme - Zvezda morala bolje, ali Ben je doveo stvari na svoje mesto (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 22:00

Poluvreme - Zvezda morala bolje, ali Ben je doveo stvari na svoje mesto (video)

Dva gola prednosti za srpskog šampiona na poluvremenu.

Posle prvih 45 minuta na ''Marakani'', Crvena zvezda - Evropa 2:0.

Prvu pravu priliku za vođstvo Zvezda je imala u 12. minutu. Ivanić se lepo oslobodio svog čuvara na levoj strani, odlično je centrirao za Bena, ali Zvezdin napadač iz idealne pozicije glavom šalje loptu pored gola.

Imala je Zvezda i dalje inicijativu, ali ona dugo nije davala rezultat.

U 27. minutu prva prava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prilika za Evropu, poigravali su se gosti sa defanzivcima Zvezde, na kraju lopta stiže do Galjarda koji potpuno neometan sa oko 12 metara šalje loptu preko gola!

Devet minuta kasnije Spiridonović se u kaznenom prostoru izborio za udarac, šutirao je iskosa sa leve strane, ali je golman gostiju izbio loptu u korner.

A posle kornera, čak trojica igrača Crvene zvezde ostala su u petercu Evrope, lopta je stigla do Bena, koji ju je samo prosledio u nebranjenu mrežu - 1:0.

Na ulasku u finiš poluvremena, Katai je pripremio priliku za Kangu, koji pogađa spoljni deo mreže, potom još jedan pokušaj gostiju, a u 45. minutu Zvezda je duplirala vođstvo.

U gužvi u kaznenom prostoru gostiju posle još jednog kornera za Zvezdu, Degenek pronalazi Bena, koji skreće putanju toj lopti i ona završava u mreži - 2:0, za miran nastavak meča.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.