Stanković posle titule: Čestitke idu svima, zvao sam i Milojevića

Izvor: B92, 29.Maj.2020, 21:46

Stanković posle titule: Čestitke idu svima, zvao sam i Milojevića

Crvena zvezda je pobedom nad Radom u 27. kolu Linglong Superlige Srbije osvojila šampionsku titulu.

Crveno-beli su pobedili Rad na Banjici sa ubedljivih 5:0 i to im je donelu treću uzastopnu šampionsku titulu u Superligi Srbije.

Svoj komentar je dao i trener Zvezde Dejan Stanković,a na pitanje da li će otvoriti šampanjac sa Vladanom Milojevićem, Stanković je odgovorio:

"Čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << idu svima zaposlenim u klubu i Zvezdinim navijačima, bez kojih ova tiutla ne bi došla. Bili su nam vetar u leđa. Momci su veliki profesionalci. Ja sam Vladu i pozvao da nam se pridruži, ako to njegovo vreme bude dozvoljavalo, da dođe da podigne pehar sa momcima. Ja nemam nikakav problem sa tim, naprotiv, bilo bi mi veliko zadovoljstvo, Crvena zvezda je velika familija", rekao je Stanković posle meča za televiziju Arenasport.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.