Stanković: Zvezdu svi žele da pobede, neće biti lako protiv Vojvodine

Izvor: Beta, 30.Apr.2022, 18:14

Stanković: Zvezdu svi žele da pobede, neće biti lako protiv Vojvodine

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je utakmica u Super ligi protiv Vojvodine možda i najteža do kraja sezone i ocenio da, uprkos lošim rezultatima predstojećeg protivnika u poslednjim mečevima, "njegovu ekipu svi žele da pobede"."Od preostalih utakmica, na papiru nam je možda ovo i najteži meč do kraja sezone, ali imali smo mnogo takvih utakmica od početka takmičarske godine. Na startu sezone jesmo remizirali sa Vojvodinom, ali to je daleko iza nas, bio je jul prošle godine. Već sada imamo 50 odigranih utakmica, forme i statusi ekipa su se promenili", rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Beogradu.Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 17 časova u Novom Sadu protiv Vojvodine, utakmicu 34. kola Super lige Srbije. U prvom kolu na početku sezone Zvezda i Vojvodina odigrali su nerešeno 0:0 u Beogradu, a u drugom delu sezone u Novom Sadu gostujući tim pobedio je sa 2:1."Imamo svoje ciljeve, ima i Vojvodina - hoće da igraju Evropu. Slušao sam izjave njihovog trenera Radojičića koji tvrdi da nije nemoguće da se plasiraju u Evropu, iako imaju težak raspored. Svakako ova utakmica može da se svrsta u derbi kola", naveo je Stanković.On je rekao da je kadrovska situacija ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stanković: Zvezdu svi žele da pobede, neće biti lako protiv Vojvodine

Izvor: Danas, 30.Apr.2022

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je utakmica u Super ligi protiv Vojvodine možda i najteža do kraja sezone i ocenio da, uprkos lošim rezultatima predstojećeg protivnika u poslednjim mečevima, "njegovu ekipu svi žele da pobede".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.