Stanković: Znamo naš cilj pred 40.000 navijača; Delije spremaju spektakularnu proslavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 19:25

Stanković: Znamo naš cilj pred 40.000 navijača; "Delije" spremaju spektakularnu proslavu

Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Voždovca.

Zvezda u poslednjem kolu plej-ofa Superlige dočekuje Voždovac od 18.30 i za petu uzastopnu titulu dovoljan joj je i bod.

"Žele da igraju fudbal ko god da je protivnik, bilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su domaćini ili gosti. Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč", istakao je Stanković za klupski sajt.

Navijači Zvezde spremaju spektakularnu proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u poslednjem kolu Superlige dočekuju Voždovac, za petu uzastopnu titulu potreban im je bod, a navijači crveno-belih spremaju spektakularnu proslavu.

Kako se navodi na sajtu kluba, inspirisani šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77 Delije žele da Marakanu oboje crveno-belim barjacima, koji su danas pušteni u prodaju.

Navijači će moći da kupe 10 različitih barjaka, na pet lokacija ispred stadiona, a od danas u Red Star šopu.

Takođe, očekuje se da posle osvajanja titule navijači u korteu odu do Kalemegdana i tradicionalno kod "Beogradskog pobednika" proslave titulu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.