Stanković: Preponosan sam na momke

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Preponosan sam na momke

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u "večitom" derbiju.
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u 162. "večitom" derbiju.

"Mi smo u procesu stvaranja ekipe, stvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre... Preponosan sam na momke. Delovali smo kompaktno. Prvo poluvreme smo odigrali dominantno. Partizan je sve šanse imao iz naših grešaka, mi smo mu dali", rekao je Stanković po završetku meča.
On se zahvalio svojim igračima, posebno onima koji su na teren istrčali sa povredom.
"Želim svima da se zahvalim, pre svega Boaćiju i Rodiću, koji su uz povredu igrali. Nisu samo stisli zube, već su mi dali sve. Tako se bori za Crvenu zvezdu".
On je u najvećem meču srpskog fudbala poverenje ukazao najmlađima - Veljku Nikoliću, Željku Gavriću, Njegošu Petroviću... 
"Znao sam da se oni neće plašili, sa njima sam dva meseca i znao sam da neće... Debitanti se ne plaše, to mi je odavno rekao Ilija Petković. Ponavljam, u procesu smo stvaranja, dobro smo kontrolisali igru, posle grešaka smo tražili igru, nismo odustajali", rekao je Stanković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANKOVIĆ POSLE DERBIJA: Sve što je Partizan uradio mi smo im dali! Hvala Gobeljiću i Boaćiju, dali su mi dušu!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2020

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova 162. večiti derbi, a trener crveno-belih Dejan Stanković je odmah posle meča izjavio:

Nastavak na Kurir...

Preponosni Dejan Stanković! Dvojici se posebno zahvalio, dali su mu ''dušu''!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Zvezda nije pobedila, ali Zvezdin šef struke nije imao šta da zameri svojim igračima. Naprotiv....Crvena zvezda je večeras bila bliža pobedi u 162. večitom derbiju, nije iskoristila svoje prilike, ali trener aktuelnog šampiona Dejan Stanković je posle meča imao samo reči hvale za svoje igrače,...

Nastavak na Sportske.net...

STANKOVIĆ PRIZNAO: Sve smo DALI Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020

Posle remija u 162. Večitom derbiju...Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, rekao je posle remija sa Partizanom (0:0) da je "ponosan na svoje igrače" zbog hrabrosti sa kojom su igrali, a naročito je pohvalio debitante...- Derbi od 0:0 nije lep za oko. Mi smo u procesu stvaranja igre, prvo poluvreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.