Šta će Zvezdi doneti novo pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Zvezdi doneti novo pojačanje?

Ovaj mladi fudbaler je govorio o tome.

Crvena zvezda je dobila pojačanje i to iz Hadersfilda.

U klub je stigao Radžin van la Para, novi Holanđanin nakon Donalda i Ebesilija u poslednjih par godina u Crvenoj zvezdi.

Ugovor je potpisan na tri godine, a ovaj fudbaler je danas predstavljen javnosti.

"Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi.







Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim liga i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde", rekao je Radžin van la Para.

Inače, ovaj 28-godišnji fudbaler je levo krilo, a u toku svoje karijere je nosio dres Fejenorda, Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajtona, Hadersfilda i Midlsboroa.

Uzeo je dres sa brojem 91.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.