Šta Delije poručuju ovom koreografijom sa brojevima tokom meča sa Čukom? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Delije poručuju ovom koreografijom sa brojevima tokom meča sa Čukom? (VIDEO)

Najvatreniji navijači Crvene zvezde ne odustaju.

Ponovo su verne pristalice kluba sa "Marakane" u velikom broju ispratile još jedan važan meč voljenog tima koji se na Banovom Brdu, protiv Čukaričkog, bori za plasman u finale nacionalnog kupa.

Gostujući fanovi iskoristili su ovu utakmicu i da podsete sve one kojima je crveno-bela boja pri srcu da se finiš šampionske trke sasvim primakao i da je podrška igračima trenera Božovića sad važnija nego ikada ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sezone.

Koreografija koju su iskreirali na tribini bila je motivisana upravo idejom da se apeluje na "spavače", pa su, tako, pored crvenih kartona i poruke "svi na sever" većim transparentima ispisani i datumi poslednjih pet mečeva Zvezde do kraja sezone.

Poruka, više nego jasna.

Zvezda je, podsetimo, bodovno izjednačena sa Partizanom, ali ima prednost u slučaju da egal ostane do kraja, zbog prvog mesta u regularnom delu sezone.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(KURIR TV) PORUKA JE JASNA! Raspoložene Delije koreografijom pokazale šta žele od crveno-belih

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...Delije su koreografijom pokazale koliko je tačno mečeva ostalo do prvenstva, ali i Kupa, te ove godine očekuju duplu krunu!..Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Čukaričkim sa 4:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije..Strelci za crveno-bele bili su Damjan Le Talek u 12, Ričmond Boaći u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.