Srbin zablistao u Makedoniji: Kaplanovićeva noć za pamćenje

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin zablistao u Makedoniji: Kaplanovićeva noć za pamćenje

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Metalca bio je nerešiva enigma za MZT, u meču koji je završio sa 43 indeksna poena Košarkaški vikend u Severnoj Makedoniji obeležio je srpski centar Đorđe Kaplanović, koji je sjajnom partijom vodio Euronikel do trijumfa protiv MZT (92:78) u 8. kolu nacionalnog šampionata.Nekadašnji košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Crvene zvezde i Metalca bio je nerešiva enigma za makedonskog šampiona u meču koji je završio sa 43 indeksna poena. Kaplanović je MZT za 28 minuta na parketu ubacio 27 poena uz 12 skokova i dve asistencije, uz skoro perfekatan šut (10/11 za dva, 7/7 sl. b).Srpski centar igra odličnu sezonu u Euronikelu i među najzaslužnijim je igračima što tim deli prvo mesto u makedonskom šampionatu sa Gostivarom, Kožuvom i MZT sa skorom 6-2. U dosadašnjem toku sezone Kaplanović u proseku beleži 14 poena, 6.9 skokova i jednu asistenciju po meču.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Micov propušta Zvezdu zbog povrede

Izvor: B92, 02.Dec.2019

Košarkaš Armanija Vladimir Micov neće biti na raspolaganju treneru Etoreu Mesini za meč protiv Crvene zvezde...Srpski internacionalac povredio je desno stopalo na utakmici italijanskog Palakanestra sa Ređo Emilijom...On je u završnici meča osetio nelagodnost, da bi magnetna rezonanca pokazala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.