Srbi u Evropi: Dva gola Lekića, Krasić vodio Bastiju do pobede, Mitrović srušio Serkle Briž

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Evropi: Dva gola Lekića, Krasić vodio Bastiju do pobede, Mitrović srušio Serkle Briž

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Dejan Lekić postigao je dva gola za Hihon u remiju sa Alkokronom, dok je Miloš Krasić doveo Bastiju u vođstvo u pobedi nad Evijanom. Aleksandar Mitrović je golom u 86. minutu doneo tri boda Anderlehtu protiv Serkle Briža.

Sporting nije blistao u 16. kolu Segunde i na svom terenu je osvojio samo bod. Ipak, naš napadač je blistao i postigao oba gola za svoj tim u duelu sa Alkokronom, koji je završen 2:2. Lekić je prvi gol postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 14, a drugi u 68. minutu.

Za crveno-bele iz Hihona svih 90 minuta odigrao je Stefan Šćepović, ali bez zapaženog učinka.

Dobru partiju u timu Bastije pružio je Miloš Krasić, koji je svoj tim doveo u vođstvo u 49. minutu. Do kraja utakmice klub sa Korzike je postigao još jedan pogodak, a strelac je bio Kazri u nadoknadi vremena za kočanih 2:0 protiv Evijana.

Seriju pogodaka Srba upotpunio je Aleksandar Mitrović. Nekadašnji špic Partizana odlično je reagovao u 86. minutu i postigao pobedonosni gol za Anderleht protiv Serkle Briža - 2:1.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekić sa dva gola doneo bod Hihonu!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2013

Bivši napadač Crvene zvezde Dejan Lekić nastavio fantastičnu golgetersku seriju, postigao oba gola protiv Alkorkona i najzaslužniji je što je njegova ekipa ostala neporažena.

Nastavak na Sportske.net...

Mitrović pogodio za tri boda

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Dec.2013

Aktuelni šampion Belgije briselski Anderleht je slavio na svom terenu protiv Serkl Briža sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je reprezentativac Srbije i bivši napadač Partizana Aleksandar Mitrović.. (FOTO: voetbal24.be). Mitrović je u 86. minutu zatresao mrežu protivnika, i tako doneo nova tri...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.