Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 19:08

Spektakl u Belorusiji! Nemanja Milić junak dana sa dva gola za kraj uzbudljivog trilera

Bivši fudbaler Crvene zvezde heroj kluba iz Borisova

Ukoliko nam Belorusi prirede još neki spektakl poput ovog u osmom kolu mogli bismo da ostanemo verni elitnom rangu tamošnjeg fudbala. U trileru sa osam golova između Smolevičija i BATE Borisova puno uzbuđenja, promašenih zicera, evrogola, a junak je na kraju bio bivši fudbaler Crvene Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nemanja Milić sa dva gola – 3:5 (1:3).

Već na samom startu smo mogli da naslutimo da nas očekuje spektakularan meč, kada je domaćin u prvom minutu poveo golom Barsukova. Kao da je BATE to razljutilo, pa je klub iz Borisova krenuo žestoko da pritiska ekipu Smolevičija i već u 15. minutu preokrenuo rezultat. Ni tada se gosti nisu zaustavili, napadi su se ređali jedan za drugim, što je rezultiralo trećim golom sa kojim se otišlo na pauzu.

Ipak, u nastavku su se gosti opustili, gotovo da su zaboravili na odbranu, što je Smoleviči iskoristio i iz kontre stigao do izjednačenja na isteku sat vremena igre, a posebno efektan bio je treći gol gostiju koji je postigao Po. Tada je novi prvoligaš u nekoliko navrata imao priliku da u potpunosti preokrene rezultat, ali je rezultat ostao nepromenjen sve do 80. minuta, kada na scenu stupa bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić. Srpski fudbaler koji se u crveno-belom dresu posebno istakao na mečevima kvalifikacija Lige Evrope protiv Krasnodara, našao se na pravom mestu posle slobodnog udarca i gostima doneo novu, toliko čekanu prednost. Tada se ekipa BATE-a otreznila, shvatila da sa Smolneviči nije toliko slabašan i odlučio da još jednim golom otkloni sve sumnje po pitanju pobednika. I ponovo je stvar u svoje ruke uzeo Milić. Krilni fudbaler gostiju našao se sam pred protivničkim golom, znalački “prebacio“ golmana domaće ekipe i postavio konačnih 3:5.

Ovim trijumfom BATE je zadržao lidersku poziciju i najavio šampionu Dinamo iz Bresta da bi ove sezone mogao da mu preotme titulu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KAKVA UTAKMICA, KAKAV PREOKRET! Dva gola Milića za pobedu i prvo mesto Batea u Belorusiji! VIDEO

Izvor: Kurir, 10.Maj.2020

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić junak trijumfa višestrukog prvaka iz Borisova u gostima nad Smolevičijem (5:3)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.