Sorokin utišao Marakanu

Izvor: RTS, 26.Jul.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sorokin utišao Marakanu

Zvezda vodi sa 2:1 protiv Naftana, ali je opet jeftino primila pogodak, strelac Sorokin u 22. minutu. Strelci za "crveno-bele" Kasalica u 10. i Dimitrijević u 15. minutu. Puna Marakana i paklena atmosfera dodatni su motiv da "crveno-beli" daju sve od sebe. Promene rezultata pratite na našem portalu.

Da je pre prve utakmice sa Naftanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope fudbalerima Crvene zvezde neko ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minimalnu pobedu na gostovanju, niko se ne bi bunio.

Ipak, posle odigranih 90 minuta i pobede od 4:3, opšti utisak je da su izabranici Roberta Prosinečkog podbacili na toj utakmici. Posle vođstva od 3:0, naletela je „crna rupa" u Zvezdinoj igri u drugom poluvremenu koja je „crveno-bele" koštala tri gola i umalo izgubljene pobede.

Na Marakani, pred svojim navijačima, Darko Lazović i drugovi imaju šansu da se iskupe za neubedljivu pobedu protiv beloruskog tima.

Da je Zvezda kvalitetniji tim u to nema sumnje, ali isto tako Naftan je tim dovoljno jak da iskoristi sve greške koje protivnik napravi.

Iako bi eliminacija Zvezde na Marakani bila veliko iznenađenje, da ne kažemo čudo, imajući u vidu drugo poluvreme u Belorusiji, ni takav scenario nije potpuno isključen.

Robert Prosinečki je sa pravom naglasio da se za konačan rezultat večerašnjeg meča pitaju njegovi izabranici.

„Puno smo analizirali Naftan i sigurno je da znamo sve njihove vrline i mane, ali sve ipak zavisi samo od nas. Ne zanima me kako će oni da odigraju ako mi budemo na pravom nivou", rekao je Prosinečki.

Iako se spekulisalo da bi jedinu promenu trener „crveno-belih" mogao da napravi u zadnjoj liniji, gde bi Krnetu, koji je napravio katastrofalnu grešku u prvom meču, mogao da zameni novim pojačanjem, iskusnim crnogorskim reprezentativcem Jovanovićem, Prosinečki se odlučio da ponovo poverenje da mladom Zvezdinom defanzivcu.

To je bila i jedina veća dilema pred revanš, što znači da će „crveno-beli" večeras na Marakani igrati u identičnom sastavu kao na prvom meču.

Za razliku od prve utakmice, Zvezdini fudbaleri imaće još jedan veliki motiv. Na tribinama Marakane očekuje se najmanje 30.000 navijača, a pred njima nije dozvoljeno „zabušavanje".

Utakmica počinje u 20.30. Promene rezultata pratite na našem portalu.

Crvena zvezda - Naftan 2:1 (prvo poluvreme)
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.