Šok u Areni: Debakl Zvezde za glavobolju!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u "Areni": Debakl Zvezde za glavobolju!

Sve je bilo spremno za slavlje. Krcata "Arene", raspevane "delije", ali na kraj - šok. Darušafaka je očitala lekciju Crvenoj zvezdi, pobedila ubedljivo - 80:61. Propuštena je i druga meč lopta, pa sad crveno-beli moraju da čekaju trijumf Fenera nad Efesom u petak ili u poslednjem kolu četa Dejana Radonjića da slavi u Zagrebu protiv Cedevite, ako želi u četvrtfinale Evrolige.

Očigledno sa sedam dana bez mečeva nije prijalo crveno-belima. Tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmice, domaći košarkaši su bili bledi, neprepoznatljivi. Osim Milera i Dangubića, ostali su bili katastrofalni. Bez ideje u napadu, sa mnogo izgubljenih slobodnih lopti, promašenih slobodnih bacanje, nije moglo više.

Kada je Dangubić u 26. minutu postigao trojku za 48:43 činilo se da će to da bude zamajac za crveno-bele. Trener gostiju Mahmuti prekida tajm-autom seriju domaćina i posle toga na terenu je postojala samo jedna ekipa - Darušafaka. Gosti za nekoliko minuta prave preokret, a do kraja treće četvrtine i stižu na +6 (55:49).

Zvezda jalova, Micić gubi nekoliko lopti, što iskusna tuska "legija stranaca" kažnjava za ubedljiv trijumf. Posle meča, navijači, kojih je bilo skoro 20.000 u "Areni", su aplauzima pozdravili izabranike Dejana Radonjića rečima "Idemo dalje".

Poraz za glavobolju, ali i dalje je sve u rukama srpskog šampiona.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

33. minut - Marko Guduruć vraća crveno-bele u život trojkom, uz faul - 52:59. Reding pogađa - 52:61.

26. minut - Sjajno zakucavanje Kvinsija Milera - 45:43. Treća trojka Dangubića, Zvezda na +5 - 48:43.

22. minut - Vilbekin pogađa uz faul Cirbesa, bolji početak gostiju - 36:40. Trojka Dangubića -39:40.

10. minut - Miler u naletu, već devet poena. Posle prve četvrtine, vođstvo Zvezde - 20:15.

8. minut - Cirbes postiže prve poena na meču sa linije slobodnih bacanja - 12:11. Opet Cirbes, izgleda mu je prijala pauza - 14:11.

4. minut - Lukas pogađa prve poene za domaćina - 5:2. Trojka Nemanje Dangubića - 8:2. Vilbekin vraća trojku - 8:5. Miler je nezaustavljiv na startu meča - 10:5. Sedam poena Amerikanca.

"Arena" je krcata. Standardno, zaglušujuća buka pre starta meča kada se na razglasu čula himna Evrolige

Zvezda će imati "šestog igrača". "Delije" su napunile najveću dvoranu na Balkanu, pa se

očekuje spektakl i slavlje na kraju meča.

Arena live pic.twitter.com/yRSK8WP8yG— CRVENA ZVEZDA (@fkczbeograd) March 31, 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U ZVEZDI STREPE: Obradović želi bolje izdanje nego u Zagrebu, Ivkovića muče povređeni igrači

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2016, 15:41

Zvezda je porazom od Darušafake zakomplikovala prolaz među najboljih osam timova u Evroligi. Četa Dejana Radonjića ima još tri šanse, prva je već večeras kada se igra derbi Bosfora između Fenerbahčea i Efesa.U slučaju da slavi tim Željka Obradovića crveno-beli bi mogli da otvore šampanjac,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.