Slavko Perović otkrio težinu povreda, izgledalo je jezivo, a šta su mu lekari rekli? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavko Perović otkrio težinu povreda, izgledalo je jezivo, a šta su mu lekari rekli? (video)

Snimak povrede srpskog napadača obišao je fudbalski svet. Dan posle, Perović se oglasio.

Preneli smo sinoć, nekadašnji napadač Rada i Crvene zvezde Slavko Perović doživeo je pravi nokaut u rumunskom derbiju, između Dinama i FCSB-a.

Snimak sa pomenute utakmice u trenutku kada je došlo do povrede izgledao je jezivo, ali srećom, Perović je danas bolje.

On se oglasio u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za ''Kurir'' i tom prilikom otkrio težinu povreda koje je sinoć doživeo.

''Sada je dobro! Ostao sam bez nekoliko zuba, ali s obzirom na sve, dobro sam! Jbg... Dobro me je pogodio frajer'', rekao je Perović.

Dodao je i da i po nosu i licu ima još neke dodatne, lakše povrede, a u iščekivanju narednog kontrolnog pregleda lekari su mu savetovali da miruje i da se ne zamara.

Perović je inostranu karijeru po odlasku iz Srbije gradio u Turskoj, a član rumunskog Dinama postao je prošle godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLAVKO PEROVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Kristea me nije zvao, imam rupu u sećanju od 20 minuta i dva zuba manje!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2020

Srpski fudbaler i napadač Dinama iz Bukurešta posle jezive povrede pušten na kućno lečenje. Lekari mu konstatovali teži potres mozga, dva oštećena zuba, pocepanu gornju usnu i ogrebotine po licu i nosu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.