Sjajan gest - Fudbaleri Crvene zvezde igraju za Branka! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan gest - Fudbaleri Crvene zvezde igraju za Branka! (foto)

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju utakmicu protiv Radnika u Surdulici, a gosti su u čast njihovog klupskog druga Branka Jovičića nosili majice sa porukom.

Branko Jovičić se povredio u utakmici protiv Čukaričkog, najverovatnije se neće više vraćati u ovom delu sezone.

On je bio pokretač igre Crvene zvezde, jedan od najboljih na terenu uvek kada je igrao u crveno-belom dresu, a u njegovu čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su danas fudbaleri Crvene zvezde istrčali u majicama sa porukom upućenom njemu.

"Za Branka", piše na majicama fudbalera Crvene zvezde.

Pogledajte i detalj sa početak utakmice Radnik-Crvena zvezda.

Za Bakulu !!! #fkcz pic.twitter.com/CG0qYe1JHt

— ⓛ ⓤ ⓚ ⓐ ♔ (@LuxDusanovac) August 10, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajan gest u Surdulici: Branko, čekamo te da opet kao lav se boriš!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2017

Podrška povređenom vezisti crveno-belih od strane saigrača i pristalica srpskog vicešampiona..Fudbaleri i navijači Crvene zvezde posvetili su početak utakmice u Surdulici Branku Jovičiću, koji je u nedavnom derbiju sa Čukaričkim na stadionu Rajko Mitić doživeo povredu metatarzalne kosti...Prvotimci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Iznenađenje - Kapiten "banuo" na trening Crvene zvezde

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017

Novi kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Branko Lazić posetio je večerašnji trening svog kluba...Momak koji je sjajnim igrama u crveno-belom dresu tokom prethodne sezone zaradio poziv u nacionalni tim iskoristio je dan odmora u reprezentaciji da poseti saigrače...Branko Lazić je došao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.