Iznenađenje - Kapiten banuo na trening Crvene zvezde

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje - Kapiten "banuo" na trening Crvene zvezde

Novi kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Branko Lazić posetio je večerašnji trening svog kluba.

Momak koji je sjajnim igrama u crveno-belom dresu tokom prethodne sezone zaradio poziv u nacionalni tim iskoristio je dan odmora u reprezentaciji da poseti saigrače.

Branko Lazić je došao do Železnika i na kratko prekinuo rad u teretani kako bi se pozdravio sa saigračima i preneo im utiske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa reprezentativnih priprema.

Zatim je usledio razgovor sa novim trenerom Dušanom Alimpijevićem o predstojećim izazovima.

Ostaje da se vidi kada će se Branko Lazić priključiti pripremama Crvene zvezde mt:s jer od Aleksandra Đorđevića zavisi da li će novi kapiten crveno-beli pre EuroBasketa ili nakon kontinentalne smotre moći da se stavi na raspolaganje treneru šampiona Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapiten Lazić iznenadio saigrače na treningu

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Branko Lazić iskoristio je slobodan dan u jeku reprezentativnih priprema i posetio saigrače i stručni štab na treningu..Treningu je prisustvovao i tim menadžer crveno-belih i reprezentacije Srbije Nebojša Ilić...Kondicioni trener Aleksandar Jovančević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.