Simanić i Ristić sjajni, Zvezdina treća KLS pobeda

Izvor: B92, 04.Maj.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simanić i Ristić sjajni, Zvezdina treća KLS pobeda

Košarkaši Crvene zvezde u trećem kolu Košarkaške lige Srbije savladali su ekipu FMP–a u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 82:65.

Znala je Zvezda od samog starta šta treba da radi kako bi kontrolisala ovaj duel i upravo to i čini. Zvezda diktira tempo, pogađa šuteve spolja i maksimalno otežava svaki šut FMP–u.

Gosti su dali sve od sebe da ne budu samo topovsko meso u ovoj borbi, ali su se njihovi snovi raspršili poput maslačka već sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druge četvrtine, kada je Zvezdin nalet bio prejak za njih.

Do kraja prvog poluvremena bilo je 23 razlike u korist crveno belih, a zanimljivo je da su "Panteri" postigli manje poena u prvom poluvremenu nego Zvezda u drugoj četvrtini.

U trećem desetominutnom periodu, FMP je prikazao sjajnu partiju, istopili su Zvezdinu prednost za čak 12 poena, u jednom momentu su imali i jednocifren zaostatak, ali niko se nije bunio zbog minusa od 10 poena pred sam početak poslednjeg kvartala.

Već početkom poslednje deonice došao je FMP i do minus 6, tada se činilo da je i čudo moguće, ali je Dušan Ristić pokazao koliko je dobar na skoku i iskoristio greške gostiju za 4 laka poena.

Uskoro opširnije...

Utakmicu između Zvezde i FMP–a možete pratiti UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda slavila, FMP pružio otpor

Izvor: RTS, 04.Maj.2019

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu FMP-a sa 82:65 u meču trećeg kola Košarkaške lige Srbije. . Zvezda je vodila od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo upisala pobedu nad FMP-om...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.