Zvezda slavila, FMP pružio otpor

Izvor: RTS, 04.Maj.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavila, FMP pružio otpor

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu FMP-a sa 82:65 u meču trećeg kola Košarkaške lige Srbije.
Zvezda je vodila od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo upisala pobedu nad FMP-om u trećem kolu KLS-a.

Crveno-bele do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede predvodili su Ristić sa 16 poena i deset skokova i Simanić sa 15 poena.
Kod gostiju istakli su se Fin sa 18 i Jeremić sa 13 postignutih poena.
Zvezda je sjajno odigranom drugom četvrtinom stekla čak i 23 poena prednosti. FMP je uspeo u trećoj deonici da se potpuno vrati u meč i deficit smanji na šest poena. Domaća ekipa ipak je uspela da odbije nalet i upiše pobedu.
Nakon tri odigrana meča u Grupi A Zvezda ima isto toliko pobeda i zauzima prvu poziciju, dok je FMP drugi sa dve pobede i porazom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.