Sferopulos: Postoji dosta razgovora o Topiću VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 21:38

Sferopulos: Postoji dosta razgovora o Topiću VIDEO

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos možda je nagovestio da na Malom Kalemegdanu u skorijoj budućnosti računaju na Nikolu Topića.

Crveno-beli su savladali Megu u 11. kolu ABA lige (98:88), ali najveći otpor je pružio upravo njihov pozajmljeni igrač.

Topić je meč završio sa 21 poenom i po pet skokova i asistencija, a deo konferencije za medije grčkog stručnjaka posle meča je bila posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravo njemu.

"Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro", rekao je Sferopulos.

Govorio je i o samom meču.

"Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas, znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. I odigrali smo dobru odbranu i napad i postigli 30 poena. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna", istakao je Sferopulos.

Zašto nije bilo Šabaza?

"Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve", zaključio je trener Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SFEROPULOS ODGOVORIO NA TEMU NEJPIR-TOPIĆ: Grk nagovestio sudbine plejmekerskog dvojca? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2023

  Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos možda je nagovestio da na Malom Kalemegdanu u skorijoj budućnosti računaju na Nikolu Topića.   Crveno-beli su savladali Megu u 11. kolu ABA lige (98:88), ali najveći otpor je pružio upravo njihov pozajmljeni igrač. Topić je meč završio sa 21 poenom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.