Sferopulos: Moramo biti spremni na još jednu tešku utakmicu

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 15:58

Sferopulos: Moramo biti spremni na još jednu tešku utakmicu

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je , uoči gostovanja Studentskom centru u ABA ligi, da njegova ekipa mora da bude spremna za još jedan težak meč.

"Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Studentskog centra, u utakmici 12. kola ABA lige.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i jednim porazom, dok je Studentski centar na sedmoj poziciji sa skorom 6/5.

Trener Zvezde na put u Podgoricu vodi sve brojniju ekipu, a u ekspediciji će se naći i Adam Hanga. Odluka o njegovom nastupu biće doneta neposredno pred meč u Crnoj Gori.



"Dobro poznajemo ekipu Studentskog Centra, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču",
rekao je košarkaš Zvezde Branko Lazić.



"Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede",
dodao je on.

Utakmica je na programu sutra od 17.00 u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos: Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je za klupski sajt pred utakmicu sa ekipom Studentskog centra, da njegova ekipa mora da bude spremna na još jedan težak meč.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.