Sevilja i Marsej čekaju Radonjića, Zvezda čeka LŠ!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja i Marsej čekaju Radonjića, Zvezda čeka LŠ!

Da li će Nemanja Radonjić otići pre 31. avgusta u velikoj meri zavisi i od toga da li će Crvena zvezda igrati Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

U ovom trenutku poznato je samo da će Nemanja Radonjić (22) igrati za Crvenu zvezdu u mečevima sa Salcburgom.

Da li će ostati? To direktno zavisi od toga da li će crveno-beli završiti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligi šampiona ili Ligi Evrope, saznaje Mondo iz pouzdanih izvora.

Ukoliko bi se prvak Srbije plasirao među 32 najbolja kluba na kontinentu, premije i bonusi koje UEFA garantuje učesnicima svog elitnog takmičenja obezbedili bi dovoljno novca klubu koji je i dalje u velikim dugovima i Radonjić bi, potom, mogao da predvodi navalu i tokom evropske jeseni.

U suprotnom, najverovatnije da će krilni napadač i strelac presudnih golova za uspehe ekipe u prethodne dve sezone otići pre zatvaranja letnjeg prelaznog roka u većini zemalja, a to je 31. avgust.

U ovom trenutku, Crvena zvezda mogla bi da bira između dve ponude koje manje ili više ispunjavaju uslove postavljene za prodaju najboljeg igrača - prvu je poslala Sevilja i ona glasi: 8 miliona odmah, plus 2 ukoliko ekipa izbori Evropu u sezoni 2018/19, a drugu Olimpik Marsej, koji je spreman da plati 10 miliona za potencijalno najskupljeg fudbalera u istoriji Crvene zvezde.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.