Sećate li se kada je Zvezda prethodno poražena na Banovom brdu i šta se od tada dešavalo u međusobnim mečevima?

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se kada je Zvezda prethodno poražena na Banovom brdu i šta se od tada dešavalo u međusobnim mečevima?

Njen sadašnji trener Vladan Milojević se sigurno odlično seća te utakmice.

Crvena zvezda je bila u tako dugoj seriji bez poraza na domaćoj sceni, da je postalo čak senzacionalno da crveno-beli ostanu praznih šaka u jednoj prvenstvenoj utakmici.

To im se danas dogodilo na Banovom brdu, protiv Čukaričkog u 32. kolu Superlige. Domaći tim je od 0:2 došao do pobede rezultatom 3:2, što je prvi poraz Zvezde ove sezone u Superligi i prva utakmica u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je primila tri gola na domaćoj sceni od početka sezone.

A da li se sećate kada je Čukarički prethodno savladao Zvezdu na svom terenu?

Od tada su prošle četiri godine, bilo je to 10. maja 2015, kada je sadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio šef struke ''Brđana''. Čukarički je taj meč dobio sa 2:0, a golove su postigli Stojiljković u 45. i Matić u 61. minutu meča.

Crvena zvezda i Čukarički su potom odigrali još 12 utakmica do ove današnje, a Zvezda je dobila čak 11 mečeva, bez ijednog remija, dok je tim sa Banovog brda trijumfovao samo jednom, i to na ''Marakani'', u revanšu polufinala Kupa 2017. Tada je bilo 2:1 za Čukarički, ali ''Brđanima'' ta pobeda ništa nije značila, pošto su prvi meč na svom terenu izgubili sa 4:1.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloje priznaje: "Očigledno je došlo do raspada sistema"

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019

Nije pokušavao trener Zvezde da traži izgovor za ovakav poraz svoje ekipe...Morali biste da se potrudite da se setite kada je Crvena zvezda poslednji put primila tri gola u Super ligi, a kada je vodila 2:0 pa izgubila..to se ne dešava baš često. To je priznao i Vladan Milojević, rekavši da je...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezdu jede rutina!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2019, 18:41

Crvena zvezda je prvi put poražena još od 1. oktobra 2017. godine. I 57 prvenstvenih utakmica. Crvena zvezda je prvi put u trenerskoj eri Vladana Milojevića primila tri gola u mečevima srpskog prvenstva. I na kraju – Crvena zvezda je prvi put od aprila 2016. godine tri puta matirana u domaćim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.