Miloje priznaje: Očigledno je došlo do raspada sistema

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje priznaje: "Očigledno je došlo do raspada sistema"

Nije pokušavao trener Zvezde da traži izgovor za ovakav poraz svoje ekipe.

Morali biste da se potrudite da se setite kada je Crvena zvezda poslednji put primila tri gola u Super ligi, a kada je vodila 2:0 pa izgubila...to se ne dešava baš često. To je priznao i Vladan Milojević, rekavši da je meč protiv Čukaričkog bio "raspad sistema".

"Ukratko, čestitam Čukaričkom na pobedi, želim im sve najbolje. Što se tiče same igre, kad vodite 2:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zovete se Crvena zvezda, a primite tri gola...to se nije dešavalo do sad. Treba dobro analizirati zašto je to tako. Okrenuti se i ići dalje, nije ovo mesto za analizu. U svakom slučaju, okrećemo se daljim utakmicama", rekao je Milojević.

Novinari su pitali trenera zašto je njegova ekipa posle delovala kao da je bez želje i ideje, a trener se samo složio sa time.

"Kad imate rezultat od 2:0, šta drugo da poželite u otvorenoj utakmici? Očigledno da je došlo do nekog raspada sistema. To su neke analize koje treba da uradimo", rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladan Milojević: Raspad sistema

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio previše raspoložen za priču posle duela sa Čukaričkim. Doduše, nije ni preterao u kritikama na račun svojih izabranika iako su bili daleko od potrebnog nivoa. Tačnije, Crvena zvezda je delovala prilično slabo. “Četitam Čukaričkom na pobedi....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.