Savić: Ovo će me boleti ceo život

Izvor: B92, 23.Maj.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Ovo će me boleti ceo život

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izvinio se navijačima zbog poraza u finalu Kupa Srbije.

Savić je istakao da su crveno-beli sigurno odigrali najlošiju utakmicu ove sezone.

Zvezda je poražena od Partizana 1:0 u finalu i tako propustila priliku da osvoji Kup Srbije, ali i "duplu krunu".

"Ne bežim od odgovornosti i na meni kao kapitenu je da izađem i kada je teško... Utučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo. Poraz od Partizana uvek boli", rekao je Savić novinarima posle finala Kupa.

Savić je bio jedini od igrača Zvezde koji je posle utakmice izašao pred novinare. On je istakao da se njegova ekipa borila, ali "ne na način koji zna".

"Imam obavezu da se izvinim svakom navijaču. Nadam se da ćemo naredne godine biti pravi i da nećemo izneveriti bilo koga. Nadam se da nam ovo neće zameriti. Svi smo zaslužili kritike", rekao je Savić.

On je dodao da crveno-beli nisu potcenili Partizan.

"Moje mišljenje je da smo kvalitetnija ekipa, ali to danas nismo pokazali. Boli to sto smo izgubili i što su oni osvojili trofej na našoj 'Marakani'. Sigurno najlošija utakmica ove sezone... Sezona je bila fenomenalna, kada je bilo najpotrebnije bili smo pravi, ali večeras nismo. Idemo utučeni na odmor. Mene će ceo život boleti ovo", rekao je Savić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savić se obratio navijačima, otkrio šta će ga boleti ceo život!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

Defanzivac jedini bio raspoložen za priču nakon poraza u derbiju...Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izvinio se večeras navijačima zbog poraza u finalu Kupa Srbije i istakao da su "Crveno-beli" sigurno odigrali najlošiju utakmicu ove sezone......."Ne bežim od odgovornosti i na meni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.