Savić se obratio navijačima, otkrio šta će ga boleti ceo život!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić se obratio navijačima, otkrio šta će ga boleti ceo život!

Defanzivac jedini bio raspoložen za priču nakon poraza u derbiju.

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izvinio se večeras navijačima zbog poraza u finalu Kupa Srbije i istakao da su "Crveno-beli" sigurno odigrali najlošiju utakmicu ove sezone.





"Ne bežim od odgovornosti i na meni kao kapitenu je da izadjem i kada je teško... Utučeni smo. Poraz od Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uvek boli", rekao je Savić novinarima posle finala Kupa.

Zvezda je poražena od Partizana 1:0 u finalu Kupa i tako propustila priliku da osvoji Kup Srbije, ali i "duplu krunu".

Savić je bio jedini od igrača Zvezde koji je posle utakmice izašao pred novinare. On je istakao da se njegova ekipa borila, ali "ne na način koji zna".

"Imam obavezu da se izvinim svakom navijaču. Nadam se da ćemo naredne godine biti pravi i da nećemo izneveriti bilo koga. Nadam se da nam ovo neće zameriti. Svi smo zaslužili kritike", rekao je Savić.

On je dodao da crveno-beli nisu potcenili Partizan.



"Moje mišljenje je da smo kvalitetnija ekipa, ali to danas nismo pokazali. Boli to što smo izgubili i što su oni osvojili trofej na našoj Marakani. Sigurno najlošija utakmica ove sezone... Sezona je bila fenomenalna, kada je bilo najpotrebnije bili smo pravi, ali večeras nismo. Idemo utučeni na odmor. Mene će ceo život boleti ovo"
, rekao je Savić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Poraz od Partizana uvek boli

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2019, 09:42

BEOGRAD - Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić, posle poraza u finalu Kupa Srbije, rekao je da je njegov tim odigrao najlošiju utakmicu ove sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Borjan o kiksu protiv Partizana: Desi se, i najbolji greše

Izvor: B92, 24.Maj.2019

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je "da i najbolji greše" posle kiksa i poraza protiv Partizana u finalu Kupa Srbije...Partizan je Zvezdu ostavio bez "duple krune" pobedom na stadionu "Rajko Mitić" minimalnim rezultatom u finalu Kupa...Borjan je pričao na svečanosti, na kojoj je proglašen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.