Saslušan pa pušten, sin hrvatskog trenera na slobodi

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan pa pušten, sin hrvatskog trenera na slobodi

Sin splitskog trenera, koji je priveden zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, nakon višečasovnog saslušanja je pušten kući, piše Slobodna Dalmacija.

Pozivajući se na svoja saznanja, splitski dnevnik piše da pregledom poziva i poruka na njegovom mobilnom telefonu nije potvrđena sumnja da je on pozvao napadače.

Dodatnim razgovorima je, kako se navodi, čak utvrđeno da je upozoravao srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sportiste da bi mogli imati problema zbog dresova koje su nosili ispod gornjeg dela trenerke.

Posle iscrpnog ispitivanja u policijskoj stanici pušten je kući, a policija je nastavila istraživanje nad privedenima i tokom današnjeg dana.

Opširnije o ovom slučaju čitajte na našim INFO stranama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADAČ NA VATERPOLISTE ZVEZDE NA SLOBODI: Sin hrvatskog trenera saslušan, pa pušten kući

Izvor: Kurir, 10.Feb.2019

Sin splitskog fudbalskog trenera, koji je priveden zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, nakon višečasovnog saslušanja je pušten kući, pišu mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.