Saša Ilić: Obožavao sam Prosinečkog!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Obožavao sam Prosinečkog!

Od Saše Ilića kao jednog od najiskusnijih u redovima Partizana i igrača koji ima dosta derbija u svojim nogama, navijači mnogo očekuju u predstojećem okršaju večitih rivala. Ono što je interesantno pomenuti, to je da se vezni igrač tima iz Humske svojevremeno divio sadašnjem treneru Crvene zvezde, Robertu Prosinečkom.

Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mislite o treneru crveno–belih?
Nisam kompetentan da govorim o stručnim pitanjima. Ne krijem da sam obožavao da gledam Robija u igračkim danima, nemam problem ni da priznam kako je unapredio Zvezdu, rezultati mu idu u prilog, ali nadam se da ćemo ga zaustaviti – kaže Saša Ilić.
Koji derbi vam je najdraži?
Onaj od 20. septembra 1998. na našem stadionu pamtiću čitav život. Iz dva razloga. Prvo zato je što je Mateja Kežman postigao gol u 90. minutu (2:1). Takve pobede su najslađe. Povrh svega bilo mi je to debitantsko slavlje protiv Zvezde, jer sam prethodne sezone pretrpeo tri poraza – podseća Ilić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Robert Prosinečki,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić: Njima lopta, nama bodovi

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Apr.2011, 03:39

Uz kapitena Mladena Krstajića, jedino njegov zamenik može da se pohvali kuriozitetom da je protiv večitog rivala vojevao u tri decenije. Istorijat derbija za Sašu Ilića počeo je u završnim godinama 20. veka, protiv Crvene zvezde uglavnom se nadmudrivao s trakom oko ruke od 2000. do 2005, da bi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.