Saopštenje Novog Pazara: Ničija nije gorela do zore!

Izvor: SandzakPress.net, 17.Feb.2024, 19:38

Saopštenje Novog Pazara: Ničija nije gorela do zore!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u subotu Novi Pazar pred praznim tribinama Gradskog stadiona, u meču 21. kola Superlige Srbije. Posle ove utakmice, poraženi klub se oglasio saopštenjem koje je obilovalo stilskim figurama. Saopštenje prenosi bez ispravki i u celosti: „U subotu je, u Novom Pazaru od 14 do 16 časova, bilo pravo prolećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << fudbal. Jedni su nosili plavo-bele, a drugi crveno-bele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena, jer to više nije ni važno. Jedan stari čovek prolazeći pored stadiona rekao je: “Ničija nije gorela do zore, deco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, deca se igraju…“ Derbi, pred praznim tribinama, nije ni bio nalik utakmici takvog pedigrea… The post Saopštenje Novog Pazara: Ničija nije gorela do zore! appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NIČIJA NIJE GORELA DO ZORE: Novi Pazar se oglasio saopštenjem posle poraza od Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale....Fudbaleri Crvene zvezde trijmfovali su u derbiju 21. kola Superlige u Novom Pazaru sa uverljivih 3:o, čime su se nakratko vratili na prvo mesto. Domaća ekipa baš kao i prošle nedelje kad su igrali u Pančevu imajli su posle meča dosta primedbi na suđenje...Novi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.