NIČIJA NIJE GORELA DO ZORE: Novi Pazar se oglasio saopštenjem posle poraza od Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 19:35

NIČIJA NIJE GORELA DO ZORE: Novi Pazar se oglasio saopštenjem posle poraza od Crvene zvezde

Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale...

Fudbaleri Crvene zvezde trijmfovali su u derbiju 21. kola Superlige u Novom Pazaru sa uverljivih 3:o, čime su se nakratko vratili na prvo mesto. Domaća ekipa baš kao i prošle nedelje kad su igrali u Pančevu imajli su posle meča dosta primedbi na suđenje.

Novi Pazar smatra da je oštećen na utakmici, pošto je Zvezda dobila krajnje neobičan penal iako je VAR gledao. Posle utakmice se oglasio i Igor Matić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener Novog Pazara, koji je jednostavno dobio da komentariše bilo šta, rekavši da je suvišno pričati o fudbalu.

Odmah posle meča se oglasio i Novi Pazar neubičajnim saopštenjem.

Saopštenje Novog Pazar prenosimo u celosti.

 U subotu je, u Novom Pazaru od 14 do 16 časova, bilo pravo prolećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal. Jedni su nosili plavo-bele, a drugi crveno-bele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena, jer to više nije ni važno. Jedan stari čovek prolazeći pored stadiona rekao je: "Ničija nije gorela do zore, deco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, deca se igraju - zaključuju Pazarci u saopštenju
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.