Sankcije  ubile  Zvezdu

Izvor: Kurir, 08.Jan.2010, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sankcije ubile Zvezdu

Vladimir Petrović Pižon, trener Crvene zvezde, očekuje da njegov tim ove sezone osvoji duplu krunu. Šef crveno-belih žali što su sankcije uništile Crvenu zvezdu i sprečile je da i danas bude u rangu Milana, Barselone i ostalih evropskih velikana. Pižon otkriva za Kurir i da je mnogo ponosan na uspeh Dejana Stankovića, svog nekadašnjeg učenika, na njegove ljudske i fudbalske kvalitete. Na koji način Zvezda može da osvoji titulu? 
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Milan Stanković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pižon: ''Da nije bilo sankcija, Zvezda bi i danas bila ravnopravna sa Milanom, Barsom...''

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2010

Trener Crvene zvezde letos je preuzeo ekipu u možda i najtežim trenucima u kojima se klub nalazio. Uspeo je i pored dosta novih i neafirmisanih igrača u ekipi da se zajedno sa njima izbori za jesenju titulu. Zašto je Zvezda danas daleko od nivoa na kome je bila 1991. Pižon je pokušao da objasni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.