Šakota pred Olimpijakos: Moramo bolje i pametnije

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota pred Olimpijakos: Moramo bolje i pametnije

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegova ekipa mora da odigra pametno protiv Olimpijakosa u 15. kolu Evrolige.
Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se sutra od 19 sati u "Štark areni". 

"Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igraju samo Evroligu, dovoljno je pogledati roster. Očigledno nisu ispunili očekivanja, ali gledajući potencijal imaju sve što treba. Mogu da dobiju svakoga, što su i pokazali u nekoliko navrata. Sa druge strane, imamo dve utakmice u dva dana i to je problem koji ne može da predvidi kako će ekipe odigrati ovu utakmicu. Naš cilj je da odigramo bolje i pametnije i napredujemo kao tim, što je glavni cilj", rekao je Šakota za klupski sajt.
Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić izjavio je da dobro poznaju grčku ekipu.
"Osovinu predstavljaju iskusni igrači Spanulis, Printezis, Papanikolau. Tu je sada i Koniaris, uz našeg reprezentativca Milutinova koji je među najboljim centrima Evrope. Igrali smo sa njima dve prijateljske utakmice pred početak sezone, ali sada izgledaju drugačije. Verujem da možemo da odigramo dobro, na prvom mestu čvrstu odbranu i uz podršku sa tribina verujem da možemo do šeste pobede", rekao je Dobrić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAKOTA: Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari

Izvor: Kurir, 19.Dec.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da ekipa Olimpijakosa može svakoga pobediti, ali da je cilj njegovog tima da odigra bolje i da napreduje iz dana u dan.

Nastavak na Kurir...

Novi šou Lorenca Brauna, Zvezda srušila Olimpijakos!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2019, 09:38

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu grčki Olimppijakos sa 88:81 (16:21, 24:29, 23:11, 25:20), u utakmici 15. kola Evrolige...Tim Dragana Šakote u Štark areni došao je do šestog trijumfa u najjačem evropskom takmičenju ove sezone zahvaljujući sjajnom Lorencu Braunu, koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.