Novi šou Lorenca Brauna, Zvezda srušila Olimpijakos!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šou Lorenca Brauna, Zvezda srušila Olimpijakos!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu grčki Olimppijakos sa 88:81 (16:21, 24:29, 23:11, 25:20), u utakmici 15. kola Evrolige.

Tim Dragana Šakote u Štark areni došao je do šestog trijumfa u najjačem evropskom takmičenju ove sezone zahvaljujući sjajnom Lorencu Braunu, koji se od povrede oporavio baš za duel sa atinskim velikanom i ubacio čak 34 poena, uz indeks korisnosti 32. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Amerikanac je veliku pomoć u preokretu Zvezde, nakon -17 iz prvog poluvremena, imao u Biliju Beronu, koji je postigao 17 poena.

Kod gostiju najbolji je bio Brendon Pol sa 21 pogotkom, dok je Nikola Milutinov imao 15, uz 11 skokova.

Crveno-beli sledeći meč u Evroligi igraju 27. decembra, protiv ruskog Zenita u Kazanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda protiv Olimpijakosa za povratak na pobednički kolosek

Izvor: RTS, 20.Dec.2019

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju od 19 časova u "Štark areni" ekipu Olimpijakosa u meču 15. kola Evroligre. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu. . Posle poraza u Moskvi od CSKA Košarkaše Crvene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.