Šakota: Sve naše prednosti smo ostavili kod kuće

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Sve naše prednosti smo ostavili kod kuće

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota je bio veoma nezadovoljan posle utakmice sa Cedevita Olimpijom.

Igrači branioca titule su poraženi u Ljubljani rezultatom 75:64.

"Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Više su uložili i pametnije odigrali od nas. Sve što je u teoriji bila naša prednost, nije bila naša prednost. Mislim tu na visoke igrače, na neku agresivnost... Na kraju krajeva i na neku inteligenciju u igri, na pametnu igru... Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo to izgleda ostavili kod kuće", rekao je Šakota.

Ovo je prvi poraz iskusnom stručnjaku od povratka u Beograd.

"Pokazali smo vrlo slabu partiju i to u jednom momentu gde sam smatrao da je bilo bitno da pobedimo i da napravimo brejk u duelu sa timom iz vrha tabele. To je naša trenutna situacija, čestitam protivniku, mi se okrećemo drugim utakmicama i analiziramo naše probleme", istakao je Šakota.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BILI SU PAMETNIJI OD NAS: Šakota čestitao Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobedi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019

Novi strateg crveno-belih...Porazom od Cedevita Olimpije, košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i četvrti poraz u ABA ligi ove sezone. Novi trener crveno-belih Dragan Šakota, izneo je svoje utiske posle meča u Ljubljani...- Čestitam Cedeviti na zasluženom trijumfu. Igrali su pametniji i sve naše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.