Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Svaka utakmica je kao finale

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegova ekipa svaku utakmicu mora da igra kao da je finale i da nema mesta za loše rezultate, pa tako ni u predstojećem meču protiv Zadra u ABA ligi.

"Ekipu Zadra ne treba gledati kroz plasman na tabeli. Nije to ista ekipa u odnosu na veći deo prvogh dela sezone. Igraju mnogo brže, agresivnije, reagovali su na promenu trenera. Rezultatski, pobeda nad Olimpijom jeste iznenađenje, ali ne i u svetlu ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << promena. Mi nemamo više prostora za loš rezultat i svaku utakmicu moramo da gledamo kao veliko finale. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu, sa mnogo energije, dobro u odbrani", rekao je Šakota za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde u nedelju od 18 časova igraju na gostujućem terenu protiv Zadra, utakmicu 11. kola ABA lige. Posle 10 kola Zvezda ima šest pobeda i četiri poraza, a Zadar jednu pobedu i devet poraza.

Šakota je dodao da će na dan utakmice znati na koje igrače će moći da računa.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da ekipa mora da bude oprezna i da je ključ dobrog rezultata odbrana.

"Čeka nas utakmica u kojoj moramo da se izborimo za pobedu. Nije lako igrati utakmice u kojoj ste favorit na papiru, a posebno u situaciji kada Zadar vrši promene, izmenili su i trenera, igraju bolje, iznenadili su ekipu Olimpije na svom parketu. Sve to govori da moramo da budemo oprezni i da utakmici pristupimo kao da je od najvećeg takmičarskog značaja, što ona zapravo i jeste", naveo je on.

Košarkaši Zvezde se u nedelju uveče vraćaju u Beograd, pošto u ponedeljak ujutro putuju za Moskvu na utakmicu sa CSKA iz Moskve, u 14. kolu Evrolige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SVAKA UTAKMICA KAO FINALE: Dragan Šakota na zanimljiv način najavio gostovanje Zvezde u Zadru

Izvor: Kurir, 14.Dec.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegova ekipa svaku utakmicu mora da igra kao da je finale i da nema mesta za loše rezultate, pa tako ni u predstojećem meču protiv Zadra u ABA ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.