Sa Pinto: Izvinjavam se navijačima!

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pinto: Izvinjavam se navijačima!

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je da će mu posle današnjeg poraza kod kuće od Slobode biti lakše da donese neke odluke o svojim fudbalerima za sledeću sezonu.

"Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu da mogu da budu deo tima sledeće sezone i sada mi je lakše da donesem neke odluke", rekao je Sa Pinto novinarima na stadionu Zvezde.Portugalski stručnjak je na novinarsko pitanje rekao da ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da razmišlja kao da su ga neki igrači izdali."Samo ću reći da sam veoma razočaran. Veoma sam tužan i izvinjavam se navijačima pre svega u ime tima. Oni svaku utakmicu se trude da budemo bolji od protivnika i često nemaju novca za autobus ili automobil pa su ipak tu", rekao je Sa Pinto.On je kazao da njegovi fudbaleri nisu igrali kao obično, kao i da njegov tim nije imao kvalitet za titulu."Izostali su naše srce, agresivnost i odgovornost. Izgubili smo zbog dve individualne greške igrača koji obično igraju dobro. Pobede i porazi su deo fudbala. Ovaj tim nema kvalitet, trudićemo se dasledeće godine napravimo tim koji može da osvoji titulu", rekao je Sa Pinto. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.